Verzenden & retourneren

Verzenden

Bestellingen gaan meestal dezelfde dag maar maximaal binnen twee dagen de deur uit. We verzenden via post.nl.

Retour- en restitutiebeleid

U heeft het recht om je bestelling binnen 30 dagen zonder opgave van reden te annuleren.

De deadline voor het annuleren van een bestelling is 30 dagen vanaf de datum waarop de goederen zijn ontvangen, of waarop een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het geleverde product in bezit neemt.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons op de hoogte stellen van je beslissing door middel van een duidelijke verklaring. U kunt ons op de hoogte stellen van je beslissing via e-mail mevrouwadriaanse@gmail.com

Wij vergoeden u uiterlijk 30 dagen vanaf de dag waarop wij de geretourneerde goederen hebben ontvangen. We zullen hetzelfde betaalmiddel gebruiken dat u voor de bestelling gebruikt hebt, en er zullen geen kosten in rekening worden gebracht voor een dergelijke terugbetaling.

Voorwaarden voor retourzendingen

Om ervoor te zorgen dat de goederen in aanmerking komen voor retournering, moet u ervoor zorgen dat:

  • De goederen zijn gekocht in de laatste 30 dagen
  • De goederen ongebruikt en onbeschadigd zijn

Retourneren

U bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van de goederen. U dient de goederen naar het volgende adres te sturen:

Mevrouw Adriaanse, Molenstraat 41a, 2513 BJ, Den Haag

We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor beschadigde of verloren goederen tijdens de retourzending. Daarom raden we een verzekerde en traceerbare verzending aan. We kunnen geen restitutie verlenen zonder daadwerkelijke ontvangst van de goederen of een bewijs van ontvangen retourlevering.

Contact

Als u vragen hebt over ons retour- en restitutiebeleid, neem dan contact met ons op via mevrouwadriaanse@gmail.com